dk
DK
uk
UK
Mindre tekst
Større tekst

BilRejseplanen - få realistiske rejsetider med bilen og et overblik over alle muligheder mellem A og B

Hvad får man, når man kombinerer Rejseplanen.dk med Vejdirektoratets enorme database over faktiske køretider på Danmarks motor-, lande- og biveje?
Man får BilRejseplanen, der som den første tjeneste nogensinde kan give bilisterne et realistisk billede af rejsetiden, også i ferie- og myldretidstrafikken.

Et opslag på BilRejseplanen giver samtidig forslag til, hvordan rejsen kan foretages med kollektiv transport eller som kombination mellem bil og kollektiv transport. BilRejseplanen.dk viser de forskellige rejseformers tidsforbrug, pris og CO2-belastning.

Rejseplanen.dk og Vejdirektoratet er gået sammen om det fælles projekt BilRejseplanen, der i første omgang lanceres i en testversion. Den nye rejseplanlægger giver bilister et realistisk billede af transporttiden, der særligt omkring de store byer kan variere endog særdeles meget afhængig af, om man starter bilen i eller uden for myldretiden.

Beregningen af myldretidsforsinkelser, der baseres på omfattende datamateriale fra Vejdirektoratet, gør i sig selv BilRejseplanen til en unik tjeneste. Oveni kommer så en helt ny mulighed for, med ét enkelt opslag, at sammenligne rejsetid, rejsepris og CO2-belastning, hvad enten turen fra A til B foregår med bil, kollektiv transport, cykel eller en kombination af disse transportformer.

BilRejseplanen gøres tilgængelig på både Rejseplanen.dk og Vejdirektoratets hjemmeside Trafikken.dk.

Betaversion - hjælp os med at lave servicen endnu bedre!
BilRejseplanen lanceres i første omgang i en beta-version med det formål at få kommentarer fra brugerne, samtidig med at der arbejdes videre med mindre problemstillinger og rettelser bagved sitet.

Nedenfor ser du links til beskrivelser af BilRejseplanens funktioner samt nogle af de ting, vi arbejder på lige nu.

Skriv til os!
Hvis du har kommentarer til BilRejseplanen, hører vi meget gerne fra dig på mail@rejseplanen.dk.

Sådan udregner eller viser BilRejseplanen din

CMS leveret af SiteLoom