Rejseplanen - WindowsPhone

Med Rejseplanen får du tryghed på rejsen.

Rejseplanen har lanceret Rejseplanen til Windows Phone.

Her kan du finde din rejse med bus, tog og metro i Danmark. App’en giver dig mulighed for at finde afgange fra dine nærmeste stoppesteder og stationer ud fra din aktuelle placering, giver dig muligheden for at se gåturen derhen på kort og giver dig hurtigt overblik over dine mulige forbindelser. Sker der ændringer på din rejse, viser Rejseplanen dig det i app'en.

Features

* Rejseplanlægning til og fra alle landets adresser, stoppesteder og stationer

* Visning af aktuelle ændringer på din rejse og mulighed for at genberegne en rejse, hvis den tur, du er på, ikke kan lade sig gøre

* Find stationer/stop tæt på ved hjælp af GPS og se dem på et kort

* Se prisen for din rejse

* Tilpas søgningen med fx cykelmedtagning, valg af transportmidler, returrejser etc.

* Rejsens detaljer, inkl. mellemliggende stop

* Mulighed for at gemme favoritrejser og afgangssteder inkl. historik

Klik her for at se om Rejseplanen i Windows Marketplace