Rejseplanen - Android

Rejseplanen til Android er Rejseplanen, som du kender den fra www - bare mere intelligent. Nu kan du tage udgangspunkt i din aktuelle GPS-position og gøre søgningen endnu nemmere.

Her finder du den i Android Market.

På Rejseplanen til Android kan du:

* søge rejser i hele Danmark fra og til alle adresser, stoppesteder, stationer og lokaliteter

* se afgange fra dine nærmeste stop/stationer

* se kort over turen til stop/station (Google Maps)

* se aktuelle information for de fleste tog, Metroen samt busserne i København, på Fyn og i Nordjylland

* se dine tidligere søgninger, så du ikke behøver at skrive det hele igen

* se priser for rejser

Bruger i Android Market er glade for Rejseplanen og har givet den en karakter på 4,3 ud af 5 mulige. Her er et udsnit af nogle af kommentarerne:

Klasse

af XXX 26. september 2011

Programmet er simpelthen hen SÅ godt! Kan alt hvad den skal kunne, og har ingen fejl opdaget endnu! Perfekt!

Næsten perfekt

af XXX 19. oktober 2011

Rigtig god og uundværlig app ! Dog virker prisen på rejser ikke..

Dejlig app, til når man skal med tog. Viser spor nummer også, og det ...

af XXX 29. september 2011

Dejlig app, til når man skal med tog. Viser spor nummer også, og det er skønt :)

Virkelig godt.

af XXX 25. oktober 2011

Nemt, brugervenligt og så virker det bare ! HTC Desire