Rejseplanen - Google Maps

Igennem nogle år har Rejseplanen samarbejdet med Google om at levere køreplaner til Google Maps. Det betyder, at du som bruger af Google Maps kan to ting:

* se alle landets stoppesteder og stationer i Google Maps, når du søger på fx en restaurant eller en seværdighed.

* planlægge en rejse med bus, tog og metro direkte i Google ved at bruge ruteplanlæggeren.

Har du en Android telefon, kan du også udnytte funktionaliteterne i Google Maps på telefonen.