Rejseplanen - iPhone

Rejseplanens iPhone app er en af Danmarks mest populære apps. Den er downloadet mere end 1 mio. gange og viser 10 mio. rejser til danskerne om måneden.

Rejseplanen til iPhone er Rejseplanen, som du kender den fra www.rejseplanen.dk. Rejseplanen til iPhone udnytter muligheden for at finde afgange fra dine nærmeste stoppesteder og stationer ud fra din aktuelle placering i funktionen "Nærhed", giver dig muligheden for at se gåturen derhen på kort og giver dig hurtigt overblik over dine mulige forbindelser under "Rejseplaner".

Derudover kan du se aktuelle ændringer for de fleste tog i Danmark, for Metro samt for busserne i hovedstaden, på Fyn og i Nordjylland.

Priser for rejser, inkl. priser for rejser med rejsekort, er også inkluderet.

App'en husker det, du har søgt på i historikken, og du kan selv gemme favoritter.

Rejseplanen virker også på Apple Watch. Her kan du hurtigt finde rejsen hjem, se afgange fra stoppesteder nær dig, og se din gemte tur. Hvis du abonnerer på ændringer om rejsen, får du dem også på Apple Watch.

.......................................

Se en anmeldelse af app'en her i Berlingske: Rejseplanen - den perfekte guide på farten.

Klik for at komme til Rejseplanens app i iTunes her