Mest stillede spørgsmål

Nedenfor kan du finde de mest stillede spørgmål i forbindelse med brugen af Rejseplanens forskellige services. Du kan også se alle typer spørgsmål i forskellige kategorier ved at klikke i menuen til venstre.

Sådan søger du fra forsiden af Rejseplanen

Se svar

Brug af Til og Fra felter
I Til og Fra felterne, kan du skrive, hvor du vil rejse fra og til. Du kan søge efter stationer, stoppesteder, vejnavne, postnummer, lokaliteter og telefonnummer.

Seneste indtastninger
Placér markøren i Fra eller Til feltet og du vil kunne se, hvad du tidligere har søgt på.

Enkelt / returrejse
Du kan både søge efter enkel- og returrejser og kan samtidig også købe enkelt- og returbilletter på rejser hvor den online billetservice tilbydes.

Valg af dato og klokkeslæt
Du kan vælge den dato du ønsker at ankomme, ved enten at trykke på pilfunktionen i datafeltet eller markere hele datofeltet og indtaste en ny. Du kan også klikke på ”Kalender” linket, hvor du har mulighed for at vælge datoen ved at klikke i kalenderen.

Afgang / ankomst
Hvis du markerer ”Afgang”, søger vi efter de rejser med afgange tættest på det valgte tidspunkt. Markerer du ”Ankomst”, finder vi dem der ankommer tættest på det valgte tidspunkt.

Find ankomst- eller afrejsested på kort
Denne funktion giver mulighed for at vælge et ankomst- eller afrejsested på kortet. Der vil være en mere specificeret instruktion i selve funktionen som beskriver, hvorledes dette kan gøres.

Udvid din søgning
Her har du mulighed for at ændre på præferencerne for en given søgning, hvis du eksempelvis vil rejse via en specifik station eller stoppested(det er ikke muligt at rejse via en adresse), kan du indtaste pågældende i via-feltet. Du kan også vælge

• antallet af skift
  • ventetid for et skifte
  • om du vil gå eller cykle til og fra det valgte stop/station og hvor langt der maksimalt må være til dette.
  • hvilke transportmidler der skal indgå i din søgning
  • om du vil have cykel med på din rejse
  • om du vil finde et tog med lav indstigning.