Mobilservices og downloads

Rejseplanen til Android

Se svar

Du kan selvfølgelig også bruge Rejseplanen på din Android telefon.

I applikationen kan man nemt slå sin rejse op, se gangvejen hen til stationen eller stoppestedet, søge enkelt ud fra sin nuværende GPS position og se gemte rejser. Samtidig er der også information om forsinkelser og aflysninger.

Android applikationen kan findes under navnet ”Rejseplanen” i Google’s Android Market, som kan tilgås fra alle Android telefoner. Du kan se applikationen her.

close

Rejseplanen til iPhone og iPad

Se svar

Rejseplanen har lavet en Rejseplanen app til iPhone og iPad. Du kan finde applikationen her:

Rejseplanen til iOS er Rejseplanen, som du kender den fra www.rejseplanen.dk. Her kan du finde din rejse med bus, tog og metro i Danmark. Rejseplanen til iPhone udnytter muligheden for at finde afgange fra dine nærmeste stoppesteder og stationer ud fra din aktuelle placering, giver dig muligheden for at se gåturen derhen på kort og giver dig hurtigt overblik over dine mulige forbindelser.

Features

• Rejseplanlægning for korte og lange rejser med samme køreplaner som på www.rejseplanen.dk

• Identifikation af stationer/stop tæt på ved hjælp af GPS

• Kort over området inde i applikationen

• Intelligent match af mulige afgangssteder/destinationer, mens du skriver

• Udvidet søgning i via, valg af transportmidler, returrejser etc.

• Dør til dør navigation vha. kort og visning af gangveje

• Visning af tid til afgangstid og indikation af, om det er muligt at nå forbindelsen

• Rejsens detaljer, inkl. mellemliggende stop og toginformation

• Afgangs- og ankomsttavler

• Mulighed for at gemme favoritrejser og afgangssteder inkl. historik

• Når du åbner applikationen, kommer du til den seneste benyttede skærm

• Dansk, engelsk og tysk udgave

Har du spørgsmål eller kommentarer til Rejseplanens iPhone udgave, så skriv endelig til os på mail@rejseplanen.dk