Den enkelte rejse

Send din rejseplan til email, kalender eller som SMS

Se svar
Du kan sende din rejseplan til din egen eller andres email, kalender eller som en SMS til din mobiltelefon. Så har du oversigten med dig.

Det kan du gøre fra www.rejseplanen.dk og i vores apps.
Når du har søgt på en rejse kan du, i selve rejsebeskrivelsen, vælge pågældende services. Her kan du vælge at få tilsendt en email, hvor rejsen er vedhæftet i et PDF dokument, vælge at implementere en rejse i din kalender eller sende en rejse til dig selv eller andre som SMS.

Du kan sende til flere email-adresser, ved at sætte komma mellem adresserne.

Husk, at du altid finder den mest opdaterede rejseplan på nettet eller via vores applikationer, fordi køreplanerne jævnligt opdateres. Er det lang tid siden, at du har sendt din rejse til din email, kalender eller som SMS, anbefaler vi, at du lige checker din rejse inden afgang.
close

Gem rejseplan i kalender

Se svar
Du har mulighed for at gemme den valgte rejseplan i din kalender. Når du har fået din rejseplan, kan du trykke Kalender.
I Rejseplanens apps
I vores apps gemmes rejsen automatisk i din kalender. Du skal være opmærksom på, at når du downloader vores app, skal du give tilladelse til, at Rejseplanen ser din kalender. Vi kigger ikke reelt i din kalender, men Apples og Googles systemer kræver denne tilladelse for, at vi kan gemme rejsen i kalenderen.
Den valgte rejseplan gemmes på www.rejseplanen.dk som en iCalendar fil (.ics), som kan læses af en lang række af de mest brugte elektroniske kalendere.

Outlook
Hvis du bruger Outlook skal du bare klikke "Åbn" og så vil selve rejse åbnes som aftale i kalenderen med den detaljerede rejseplan beskrevet i selve aftalen. Herefter gemmes aftalen som normalt i kalenderen.

Google Kalender
Du kan læse mere om hvordan du gemmer din rejseplan i Google Kalender her

Hvis du stadig har problemer, kan du evt. kontakte din udbyder for at finde ud af, hvad du skal gøre for at importere "rejseplansaftalen".

Du kan læse mere om iCalendar standarden og hvilke kalendere der understøttes her
close

Hvordan udskriver jeg på Rejseplanen?

Se svar

Du kan udskrive din rejse fra www.rejseplanen.dk.

Udskriv den enkelte rejsebeskrivelse
Du kan  udskrive den specifikke rejsebeskrivelse, når du har valgt at se din rejse. Tryg på Print ikonet. Herefter vil der fremkomme en rejseoversigt i en ny fane med et udskriftslayout i et nyt vindue og du kan vælge at udskrive denne.

Bruge browserens printfunktion
Du kan også altid vælge at udskrive ved at bruge Udskriv-knappen i din browser. Så vil du få hele siden udskrevet. Rejseplanen kan ikke garantere, at denne side altid ser overskuelig ud. Vi anbefaler derfor, at du bruger knappen ”Udskriv din rejse” på vores side.