Sådan søger du

Udvid din søgning

Se svar

Hvis du på forsiden trykker på knappen ”Udvid din søgning”, kan du gøre din søgning i Rejseplanen endnu mere specifik.

Rejse via en station
Hvis du skal rejse fra fx København til Næstved og vil via Køge, kan du indtaste Køge i Via-feltet. Så giver dig et resultat, som kun går over Køge.

Begræns antallet af skift og skiftets varighed
Du kan vælge at kun have et bestemt antal skift, ligesom du kan angive, hvor længe du vil vente ved skiftet.

Kom til og fra stationen eller stoppestedet
Du kan specificere, om du vil gå eller cykle til stationen eller stoppesteder samt hvor langt du er villig til at gå eller cykle. Ændrer du ikke på indstillingerne, finder vi naturligvis det stoppested eller den station, der er tættest på den adresse, du har indtastet. På resultatsiden kan du så se et kort over den vej, du skal gå eller cykle.

Vælg specielle busser eller tog til eller fra
Du kan også begrænse de transportmidler, du kan rejse med. For eksempel søge kun på Natbusser eller Lyntog. Det gør du under Transportform.

Tag din cykel med
Hvis du sætter et flueben i ”Cykel”, viser vi dig kun rejser, hvor du kan have din cykel med. Du kan ikke have cykler med i de fleste af landets busser. Du vil derfor typisk ikke få vist nogle rejseforslag, hvis du har krydset cykel af og søger på busser.

Lavgulvstog
Du kan søge på tog med lavt gulv. De tog, du så får frem, har i langt de fleste tilfælde lave gulve. Det må dog forventes, at det undtagelsesvist kan være nødvendigt at ændre til et tog uden lav indstigning.

BEMÆRK, at når du ændrer på søgekriterierne, har det indvirkning på de rejser, vi foreslår dig. Hvis du igen vil have alle rejser foreslået, skal du nulstille de udvidede søgemuligheder.

close

Hvordan udskriver jeg på Rejseplanen?

Se svar

Du kan udskrive din rejse fra www.rejseplanen.dk.

Udskriv den enkelte rejsebeskrivelse
Du kan  udskrive den specifikke rejsebeskrivelse, når du har valgt at se din rejse. Tryg på Print ikonet. Herefter vil der fremkomme en rejseoversigt i en ny fane med et udskriftslayout i et nyt vindue og du kan vælge at udskrive denne.

Bruge browserens printfunktion
Du kan også altid vælge at udskrive ved at bruge Udskriv-knappen i din browser. Så vil du få hele siden udskrevet. Rejseplanen kan ikke garantere, at denne side altid ser overskuelig ud. Vi anbefaler derfor, at du bruger knappen ”Udskriv din rejse” på vores side.

close

Send rejseoversigt som link

Se svar

Hvis du er på resultatsiden på Rejseplanen.dk med oversigten over rejser, skal du trykke på linket "Få link til oversigt", som du finder til højre i billedet over oversigten med rejser.

I den mail, som du eller en anden efterfølgende modtager, skal du blot klikke på linket. Så kommer du ind på Rejseplanens resultatside igen og kan se oversigten over rejser, der passer til dine indtastninger.

Bruger du en af Rejseplanens apps, kan du her dele din rejse gennem fx mail, kalender eller sociale medier.

BEMÆRK, at Rejseplanen løbende opdaterer køreplanerne for at levere de nye oplysninger, og der derfor kan forekomme ændringer, hvis du fx trykker på det samme link i emailen en måned senere.

close

Valg af sprog på Rejseplanen

Se svar

Du kan vælge, hvilket sprog du vil have vist Rejseplanen.dk i. Du kan udover dansk vælge at få vist Rejseplanen i en tysk og engelsk version. Du kan vælge de forskellige sprogversioner øverst til højre på forsiden af Rejseplanen.dk.

I vores apps følger sproget det sprog, dit system er sat op til. Er det dansk, ser du den danske version. Alle andre sprog viser den engelske version.