Trafikken lige nu

Vi har lanceret Trafikken lige nu på forsiden af Rejseplanen.dk.

Trafikken lige nu viser dig den information, som landets tog- og busselskaber samt Metroen viser på deres sider med status på trafikken lige nu. Rejseplanen får informationen gennem feeds fra trafikselskaberne.

Vi har delt den op i områder i landet, som svarer til trafikselskabernes områder. DSBs status vil du kunne se under hver region.

I første omgang har vi information for Hovedstadsområdet, men vi udvider hastigt og har snart det meste af landet med.

Hvorfor lægger Rejseplanen Trafikken lige nu på forsiden?

I Rejseplanen vil vi gerne hjælpe med at give dig overblik både over dine enkelte rejser og over den samlede drift. Nogle gange er ændringerne så pludselige, at teknikken ikke kan få dem ind i "maskinen", så du kan se ændringerne på den enkelte rejse, når du har søgt fra A til B. Men det er stadig vigtigt, at du får informationen. Derfor vil vi fremover også vise dette statusbillede.

Hvornår kommer Trafikken lige nu på iPhone, Ipad og Android?

Du kan også se Trafikken lige nu i Rejseplanens mest benyttede apps på Android, iPhone og iPad.