Nyheder

Seneste nyt

9. juni 2016: Rejseplanen søger allround it-medarbejder. Læs mere her.

22. september 2015: Vinderen i Rejseplanens konkurrence er fundet. Læs mere her.

21. september 2015: Find rejseplanen med Apple Watch og Rejseplanen. Læs mere her.

25. maj 2015: Rejseplanen beder brugerne om vej i konkurrence. Læs mere her.

13. maj 2015: Stilling som souschef for Rejseplanen. Læs mere her.

17. februar 2015: Rejseplanens iPhone app kan nu minde om rejsekort check ud. Læs mere her.

23. januar 2015: Rejseplanen udbyder sin fremtidige udvikling i et EU udbud. Læs mere her.

9. oktober 2014: Rejseplanens app i Forbrugerbladet Tænk. Læs mere her.