Om hjemmesiden

Rejseplanen blev officielt lanceret den 1. oktober 1998 og er i dag en af de mest benyttede services i Danmark.

Rejseplanen leverer over 20 mio. rejseplanopslag hver måned i apps og på web og er dermed Danmarks største offentlige internetservice.

Rejseplanen A/S blev stiftet pr. 1. januar 2003. Ejerkredsen og dataleverandørerne bag Rejseplanen er de regionale og lokale trafikselskaber i hele landet. Læs mere her.

Rejseplanen indeholder data fra alle danske tog- og busselskaber foruden de fleste færger.

Rejseplanen kan også findes på andre hjemmesider og medier, bl.a.

- iPhone og iPad - søg på Rejseplanen i App Store

- Android - søg på Rejseplanen i Google Play Store

- Windows Phone - søg på Rejseplanen i Windows Phone Store

- HTML5 mobilsite på m.rejseplanen.dk

- Informationsstandere

- samt på dsb.dk og med Mini-rejseplaner på mange danske websites

Du kan også selv linke til eller bruge Rejseplanen på din egen hjemmeside. Læs mere her.