Mere om Rejseplanen

Rejseplanen blev officielt lanceret den 1. oktober 1998 og er i dag en af de mest benyttede services i Danmark.

Rejseplanen leverer over 30 mio. opslag på rejser hver måned i apps og på web og er dermed Danmarks største offentlige internetservice.

Rejseplanen A/S blev stiftet pr. 1. januar 2003. Ejerkredsen og dataleverandørerne bag Rejseplanen er de regionale og lokale trafikselskaber i hele landet. Læs mere her.

Rejseplanen indeholder data fra alle danske tog- og busselskaber foruden færger til øerne.

Rejseplanens mission

Rejseplanen skal gøre det nemt at rejse med kollektiv trafik.

Det skal gøres ved at gøre trafikinformation let tilgængelig, enkel og forståelig.

Informationen skal samtidig være relevant for den enkelte bruger og tage afsæt i brugerens situation og det konkrete medie, brugeren søger information på.

Hvor kan du finde Rejseplanen?

Rejseplanen kan også findes på andre hjemmesider og medier, bl.a.

•     iPhone og iPad - søg på Rejseplanen i App Store

•     Android og Android tablet - søg på Rejseplanen i Google Play Store

•     Windows Phone - søg på Rejseplanen i Windows Phone Store

•     Mobilsite på m.rejseplanen.dk

•     Indbygget i alle de kollektive transportvirksomheders hjemmesider
  •     Med Mini-rejseplaner på mange danske websites

Du kan også selv linke til eller bruge Rejseplanen på din egen hjemmeside. Læs mere her.