Pressemeddelelse

26. maj 2015


Pressemeddelelse fra Rejseplanen

 
Rejseplanen beder brugerne om vej
Rejseplanen har udskrevet en konkurrence, som skal komme med nye, kreative ideer til, hvordan man kan udvikle og forbedre Rejseplanen. Har du en genial ide til, hvordan Rejseplanen kan blive endnu bedre, er det nu, idéen skal på bordet

”Rejseplanen kan allerede mange ting, men vi vil gerne gøre den endnu bedre. Vi tror på, at vi får flere nytænkende ideer ved at lægge opgaven ud til brugere og udviklere bredt. Vi håber, at vi på denne måde kan få inspiration til at gøre Rejseplanen endnu mere brugervenlig, intuitiv og uomgængelig at have med sig”, siger Christina Hvid, direktør for Rejseplanen.

Konkurrencen løber frem til 7. august 2015. De indkomne forslag bliver bedømt ud fra i hvor høj grad de er innovative, brugervenlige og realiserbare, om de har en rådgivende og guidende effekt, samt at der er tænkt over, hvilke brugergrupper, de er rettet imod. 

Dommerpanelet udgør bestyrelsesformand i In2Media og digital iværksætter,Tim Frank Andersen, samt foredragsholder, radiovært, ekspert i digitale trends,Christiane Vejlø, direktør for Banedanmark, Jesper Hansen, direktør for DSBKommerciel, Susanne Mørch Koch, og direktør for Rejseplanen A/S, Christina Hvid.

De tre bedste forslag vil modtage en pengepræmie på hhv. kr. 150.000, 75.000 og 50.000.

Konkurrencebetingelserne kan læses her - info.rejseplanen.dk/konkurrence

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………....
Yderligere information hos Rejseplanen
Jeanett Ojén, kommunikation Rejseplanen, presse@rejseplanen.dk, M: 6029 2354

CMS by SiteLoom