Rejseplanens app i "Tænk"

Rejseplanen.dk er blevet nævnt i undersøgelse, som forbrugerbladet "Tænk" har foretaget.

I app'en på Android skal man som bruger ved download af app'en give Rejseplanen adgang til GPS, kalender, SMS og email.

Det skal man for at Rejseplanens apps kan yde de tjenester, som brugerne efterspørger - nemlig at sende rejsen til email og SMS, eller at kunne søge en rejse herfra, hvor man står, uden at skulle kende adressen.

Rejseplanen gemmer ingen informationer om dette på sine systemer og har kun adgang, når brugeren efterspørger servicen. Rejseplanen skriver således TIL kalenderen og læser ikke I kalenderen. De forskelllge økosystemer (Apple, Android og Windows Phone) gør dette forskelligt - i iPhone skal brugeren give tilladelse fra gang til gang, i Android gøres det ved download af app'en.

Med venlig hilsen

Rejseplanen A/S