dk
DK
uk
UK
Mindre tekst
Større tekst

Indhold

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.:

Tog og bus på Sjælland? Find din rejse her

Rejseplanen sørger for, at du når både bus og tog på Sjælland. Søg nu og find din rejse.

Når du skal have tog eller bus på Sjælland, så behøver du kun at søge et enkelt sted og det her hos Rejseplanen.

Du får ved indtastning af din til og fra destination alle de afgange, der er relevante på Sjælland og du kan samtidig se pris, detaljer og et kort over din valgte rejse.

Det er nemt
Du skal bare indtaste dine oplysninger om den station, adresse eller seværdighed, som du skal til på Sjælland, og derefter får du en færdig plan for hvilket tog og bus, du skal have.

Der står også hvor du skal gå, hvis bussen fx går fra en plads ved siden af stationen og der står også et anslået tidsforbrug på gåturen, så du har god tid til at nå det hele.

Print din egen køreplan
Når du har fundet din rejse, så printer du den bare ud, og så har du din egen private køreplan, og hvis I er flere, der skal af sted, så sender du bare din plan over tog og bus på Sjælland med mailen, og så når I alle sammen sikkert frem.

Hvis du skal til en bestemt adresse, så kan du også indtaste den og få en plan over din rute, når du er stået af det nærmeste tog eller bus.

Det er ikke sikkert, at vi kan levere alle adresser i Danmark endnu, men al transport med bus og tog på Sjælland finder du her.

De oftest søgte stationer er:

København
Ringsted
Roskilde
Køge
Næstved
Nykøbing Sjælland
Nykøbing Falster
Rødby
Slagelse
Holbæk
Kalundborg
Hillerød
Vordingborg

CMS leveret af SiteLoom