dk
DK
uk
UK
Mindre tekst
Større tekst

Indhold

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.:

Find bustider på internettet

Hold styr på dine bustider med rejseplanen.dk, Danmarks største online oversigt over bustider og køreplaner for bus og tog herhjemme og i store dele af Sverige og Tyskland.

Det er slut med at skrive bustider ned på små lapper papir og glemme lapperne i bukser, der er lagt til vask. Med Rejseplanen.dk har du en samlet oversigt over alle bustider, uanset hvor i landet du skal hen.

Få styr på rejsen
Brug Rejseplanen.dk til at holde styr på alt fra bustider til linjeskift og ankomsttid. Du får alle oplysninger online via internettet, lige til at printe ud eller maile. Du sparer dig selv for en masse besvær og har altid de nyeste oplysninger om bustider og køreplaner ved hånden.

Nemt og enkelt
Rejseplanen.dk er nem at bruge. Du skal blot indtaste nogle få oplysninger i felterne til højre, og Rejseplanen finder så både bustider, buslinje, ankomsttid og eventuelle tilslutninger til tog, S-tog og Metro for dig.

Rejseplanen opdateres løbende med ændringer i bustider og køreplaner.


Udvidet service
Udover bustider kan du i størstedelen af landet få oplyst den samlede rejsetid fra din hjemadresse til dit bestemmelsessted med oplysninger om ventetid ved skift med tog eller bus og gå-afstand til nærmeste station eller stoppested. Denne service ventes at dække hele landet i løbet af 2006.

Rejseplanen.dk kan også benyttes, når du søger bustider i Sverige og Tyskland. Følg linket og læs mere om den internationale rejseplan.

CMS leveret af SiteLoom