dk
DK
uk
UK
Mindre tekst
Større tekst

Indhold

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.:

Bus og tog i Danmark

Brug rejseplanen.dk når du skal rejse med bus og tog. Rejseplanen gør det let og praktisk at planlægge rejser med bus og tog.

Når du skal planlægge din rejse med bus og tog, er Rejseplanen.dk et helt unikt værktøj. Rejseplanen samler køreplaner for bus og tog i hele Danmark og giver dig online adgang til de nyeste køreplaner for bus og tog.

Når du skal finde vej til et bestemt stoppested eller adresse, er det ofte nødvendigt at benytte både bus og tog. Rejseplanen kombinerer køreplanerne for bus og tog og giver dig en udførlig beskrivelse af såvel tids- som ruteplan.

Vi hjælper dig hjem igen
Desuden kan du med et enkelt klik få forslag til din returrejse. Når du har fundet den kombination af bus og tog der passer dig bedst, printer du dine informationer og tager din personlige rejseplan med på rejsen.

Du kan indtaste oplysninger i felterne ovenfor. Hvis du indtaster dele af stations- eller vejnavne, giver systemet dig mulighed for at vælge mellem flere muligheder.

Stoppesteder og stationer for bus og tog er dækket i hele Danmark. Rejseplanen er i færd med at udvide adressedækningen til at gælde hele landet. Vi forventer ultimo 2006 at dække hele Danmark med præcise og opdaterede oplysninger om forbindelser med bus og tog.

På vores oversigtskort på rejseplanen.as kan du se hvilke dele af Danmark, der indtil videre er adressedækket.

Også når du rejser i udlandet
Planlægning af rejser med bus og tog begrænser sig ikke kun til Danmark. Du kan også planlægge internationale rejser med bus og tog. Rejseplanen er med i EU-projektet EU-spirit, der har som vision at binde Europas nationale rejseplaner sammen.

Indtil videre kan du planlægge dine rejser med bus og tog i Skåne og en stor del af Tyskland. Klik ind på vores internationale rejseplan hvis du vil have flere informationer og links til køreplaner for bus og tog i udlandet.

CMS leveret af SiteLoom