dk
DK
uk
UK
Mindre tekst
Større tekst

Indhold

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.:

Online busplan fra Rejseplanen.dk giver præcis information

Brug Rejseplanens busplan til at planlægge dine rejser med bus og tog. Her får du en online busplan, der løbende opdateres med aktuel info på ruter og afgangstider.

Rejseplanen.dk giver dig Danmarks mest omfattende busplan.Klik på fanebladet Bus&Tog og få en busplan for et bestemt stoppested eller busrute. Du kan også taste dine informationer ind i felterne ovenfor og få forslag til rejser med kombinationer af alle offentlige transportmidler.

Lynhurtigt overblik
Rejseplanens busplan dækker hele landets offentlige busruter og giver dig et lynhurtigt overblik over dine muligheder, hvad enten du skal fra Ålborg til Støvring eller fra Herlev til Høje Tåstrup.

En busplan på nettet er utrolig praktisk, fordi oplysningerne løbende opdateres og altid er præcise. Det eneste du behøver, er adgang til internettet. Nu er det slut med at bladre i busplan efter busplan for at finde de rigtige stoppesteder og afgangstider.

Hvis du vil planlægge din returrejse, kan du med et enkelt klik få vist en busplan for rejsen hjem.

Skab din egen køreplan
Når du har fundet de oplysninger, du behøver, kan du ganske let printe din egen busplan eller sende oplysningerne til andre via e-mail. Du vælger blot hvilke afgange, du vil have med i din mail eller på print.

Rejseplanen giver dig naturligvis også mulighed for at planlægge din rejse med kombinationer af bus og tog.

Husk at du også kan bruge rejseplanens service trafikinfo, hvis du vil have oplysninger om lokale driftsændringer.


Med Rejseplanen.dk har du desuden mulighed for at planlægge din rejse til udlandet ? vores internationale rejseplan dækker Sverige og store dele af Tyskland.

CMS leveret af SiteLoom