dk
DK
uk
UK
Mindre tekst
Større tekst

Indhold

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.:

Busplan for Jylland

Busplan med adressedækning i hele Jylland. Find en opdateret busplan til blandt andet Esbjerg, Herning, Horsens, Kolding, Randers, Viborg, Ålborg og Århus.

Vidste du, at Rejseplanen dækker næsten alle adresser i Jylland? Med Rejseplanen på skærmen kan du planlægge din rejse med bus og tog fra din gadedør til der, hvor du skal hen.

Altid de nyeste køreplaner
Rejseplanen er en online busplan, der løbende opdateres med aktuel info på ruter og afgangstider. Du kan være sikker på at du altid har adgang til den nyeste busplan for blandt andet Esbjerg, Herning, Horsens, Kolding, Randers, Viborg, Ålborg og Århus.

Det er nemt og praktisk at bruge Rejseplanen uanset, om du har brug for busplan eller togtider. Du taster helt enkelt dine fra- og til-adresser ind i feltet ovenfor og angiver, hvilket tidspunkt du vil rejse på.

Print din egen køreplan
Når du har fundet de oplysninger, du behøver, kan du ganske let printe din egen busplan eller sende oplysningerne til andre via e-mail. Du vælger blot hvilke afgange, du vil have med i din mail eller på print.

Rejseplanen.dk giver dig Danmarks mest omfattende busplan. Klik på fanebladet Bus&Tog, hvis du leder efter en busplan for et bestemt stoppested eller busrute.

En enkel og præcis løsning
En online busplan er utrolig praktisk, fordi oplysningerne løbende opdateres og altid er præcise. Det eneste, du behøver, er adgang til internettet nu er det slut med at bladre i busplan efter busplan for at finde de rigtige stoppesteder og afgangstider.

Hvis du vil planlægge din returrejse, kan du med et enkelt klik få vist en busplan for rejsen hjem.

I Sønderjyllands og Ringkjøbing amter kan du endnu kun søge på stationer og stoppested (med undtagelse af i Herning og Holstebro kommuner).Det forventes, at der kan søges på adresser i hele Danmark i slutningen af året.

CMS leveret af SiteLoom