dk
DK
uk
UK
Mindre tekst
Større tekst

Indhold

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.:

Online busplaner - altid tilgængelige

Busplaner fra hele landet er samlet på Rejseplanen.dk. Så behøver du kun at søge et sted, når du leder efter busplaner.

Busplaner er den nemmeste vej til at finde den rette bus eller buslinie, men i dag behøver du ikke have alle busplaner på papir for at planlægge din næste rejse. På Rejseplanen.dk finder du samtlige busplaner i landet online.

Klik på fanebladet Bus&Tog, hvor du finder specifik information om afgange, ankomster og ruter for både bus og tog. Desuden kan du planlægge din rejse med kombinationer af bus, tog og S-tog ved at bruge felterne ovenfor.

Rejseplanen.dk har siden 1998 samlet busplaner, køretider og busruter for busserne i Danmark. Det er nemt og praktisk for dig, når du søger efter busplaner eller bestemte busruter.

Hjælp til rejsen ud og hjem
Rejseplanen.dk hjælper dig også med at finde afgangstider og rejsetider for tog og s-tog, og i mange tilfælde får du også oplyst, hvor langt du skal gå for at nå hen til stationen eller stoppestedet. Med et enkelt klik kan du desuden planlægge returrejsen.

Når du har fundet de busplaner eller køretider, du søger, kan du nemt og praktisk printe oplysninger ud, så du har dem lige ved hånden. Du kan også vælge at sende oplysninger om busplaner og køretider som mail. Du vælger selv hvilke oplysninger, der skal med i mailen.


Rejseplanen er altid online og klar til brug. Brug funktionaliteten til højre til at sammensætte din rejseplan og kom godt i gang med rejsen med kollektiv transport.

CMS leveret af SiteLoom