dk
DK
uk
UK
Mindre tekst
Større tekst

Indhold

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.:

Se busruter og køreplaner online

Busruter og køreplaner ligger online på Rejseplanen. Med Rejseplanen.dk får du en aktuel oversigt over alle busruter i Danmark

Du kender problemet. Du har før benyttet bestemte busruter, men nu er ruterne lagt om, og du ved ikke hvordan du kommer frem til din destination.

Det kan også være, du har brug for bestemte busruter under et besøg i en anden del af landet, eller du har fået andet arbejde og skal finde nye busruter.

Nemt og super praktisk
Med Rejseplanen.dk kan du nemt finde de busruter, du søger. Rejseplanen.dk er en nem og praktisk online oversigt over næsten samtlige busruter i den kollektive trafik.

Ved at benytte felterne i højre side kan du med få klik få oplyst busruter, køreplaner, ankomsttider og andre relevante informationer for samtlige busruter i Danmark. Klik på fanebladet Bus&Tog, hvor du finder specifik information om afgange, ankomster og ruter for både bus og tog.

Er der langt at gå mellem stoppesteder?
Med rejseplanen.dk kan du således få oplyst busruter, køretider og andre relevante oplysninger. Kender du ikke den nøjagtige adresse, kommer rejseplanen.dk med flere forslag, og du skal så blot vælge den, du mener, er den rigtige.

Du vil også få oplyst, hvor langt der er at gå fra dit udgangspunkt til nærmeste stations- og stoppested.

Både info om bus og tog
Udover busruter kan du få information om tog og s-tog, og i store dele af landet kan du få oplyst din rejseplan fra din hjemadresse helt frem til dit bestemmelsessted.

Adressedækningen forventes at være fuldstændig i løbet af 2006. Læs mere her om rejseplanens adressedækning på www.rejseplanen.as.

CMS leveret af SiteLoom