dk
DK
uk
UK
Mindre tekst
Større tekst

Indhold

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.:

Online busplan med bustider og busruter for Nordjylland

Rejseplanen har altid den nyeste busplan online. Her finder du opdaterede bustider og busruter for Nordjylland.

Hvornår var det lige, at bussen kørte fra Ålborg til Frederikshavn? Og hvordan er det nu med afgange i julen? Og kan jeg nå at være fremme til frokostbordet, hvis jeg kommer helt fra København? Det er nogle af de spørgsmål, som du kan finde svar på her hos Rejseplanen.

Priser og præcise rejsetider
Rejseplanen har nemlig altid de nyeste afgangs- og ankomst-tider til busserne i det nordlige Jylland, og det hele foregår online, så du kan finde alle oplysninger det samme sted: Bustider for Nordjylland, billetternes pris og de helt dugfriske og opdaterede ankomst og afgangstider.

Uanset om du bare skal på ferie i Nordjylland, eller om du skal tilbage til din fødeegn, så kan du have god brug af en online busplan.

Din helt egen rejseplan
Og hvis du kommer langvejsfra og skal skifte mellem flere tog og busser så indtaster du simpelthen bare din afgangsstation og din destination i Nordjylland, og så får du en færdig rejseplan ud i den anden ende.

Det er nemt og enkelt at finde busser i Nordjylland, og når du har din plan over busruterne, så printer du dem bare ud, så du ikke kommer i tvivl undervejs.

CMS leveret af SiteLoom