dk
DK
uk
UK
Mindre tekst
Større tekst

Indhold

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.:

Online køreplan for busser og tog

Køreplan for den kollektive busdrift herhjemme finder du på Rejseplanen.dk, som både fungerer som online køreplan og praktisk guide til rejser med tog og bus.

Har du ikke lige en trykt køreplan på dig, kan du altid få oplysninger om tog, bus og S-tog på Rejseplanen.dk. Rejseplanen er en online køreplan, der holder dig opdateret om tog, busser og S-tog i Danmark samt dele af Sverige og Tyskland.

Bruges let i hele landet
Rejseplanen kan du benytte som online køreplan, uanset hvor i landet du skal hen, og uanset om du rejser med tog, bus eller S-tog. Udfyld felterne i menuen til højre med oplysninger om, hvor du rejser fra, og hvor du skal hen.

Sådan gør du
Indtast også ønsket afgangstid eller ankomsttid, så sørger Rejseplanen.dk for resten.Når du har fundet den ønskede køreplan eller andre oplysninger, kan du med et enkelt klik printe oversigten eller sende den pr. mail. Nemt og praktisk.

Er der ventetid på rejsen?
Udover køreplan kan du i størstedelen af landet få oplyst den samlede rejsetid fra din hjemadresse til dit bestemmelsessted med oplysninger om ventetid ved skift med tog eller bus og gå-afstand til nærmeste station eller stoppested.

Denne service ventes at dække hele landet i løbet af 2006.
Vil du være helt sikker på, at et bestemt tog eller en bestemt busrute kører som planlagt, kan du også klikke dig ind på Rejseplanens trafikinfo og få en opdateret køreplan.

CMS leveret af SiteLoom