dk
DK
uk
UK
Mindre tekst
Større tekst

Indhold

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.:

Tag med S-tog rundt i hovedstadsområdet

S-tog er en nem og hurtig måde at komme rundt i Hovedstadsområdet på, og med Rejseplanen.dk har du altid en opdateret køreplan for samtlige S-tog lige ved hånden.

S-tog bringer dig nemt og hurtigt rundt i hele Hovedstadsområdet. Fra Hundige og Tåstrup i syd over Frederikssund i vest til Hillerød og Klampenborg i nord kan du komme med S-tog, og fra mange stationer er der mulighed for at rejse videre med bus, regionaltog eller metro.

Du finder tiderne på rejseplanen
Ønsker du at rejse med S-tog, kan du med fordel benytte Rejseplanen.dk til at få overblik over samtlige S-tog samt ruter og køreplan for de enkelte linier.

Rejseplanen er Danmarks største online køreplan for S-tog, og du kan med få oplysninger finde netop din afgang med S-tog. Indtast de få oplysninger i menuen ovenfor, så finder Rejseplanen.dk den hurtigst forbindelse med S-tog.

Få overblik over afstand og resetid
Du kan også benytte rejseplanens adressedækning til at få oplyst den samlede rejseplan med nøjagtig angivelse af gå-afstand til nærmeste S-tog station, eventuel gå-afstand mellem S-tog og busforbindelse samt forventet ankomst til bestemmelsesstedet.

Print nemt din helt egen rejseplan
Alle oplysninger om S-tog er lige til at printe eller sende som mail, og med et enkelt klik i menuen overfor kommer Rejseplanen.dk med forslag til returrejse.

S-tog er en integreret del af den kollektive trafik i Hovedstadsområdet, og du kan naturligvis benytte samme klippekort og billetter, som du benytter i busser og tog i Hovedstadsområdet.

CMS leveret af SiteLoom