dk
DK
uk
UK
Mindre tekst
Større tekst

Indhold

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.:

Togrejser herhjemme og i udlandet

Planlæg dine togrejser med hjælp fra Rejseplanen.dk, Danmarks største samlede oversigt over bus- og togrejser herhjemme, i Sverige samt det meste af Tyskland.

Brug Rejseplanen.dk, når du planlægger dine togrejser. Med Rejseplanen får du en samlet oversigt over køreplaner, togafgange og forbindelser til andre tog og busser både herhjemme og i Sverige og noget af Tyskland.

Nem og enkel løsning
Rejseplanen hjælper med at holde styr på alle oplysninger omkring togrejser, afgangs- og ankomsttider samt tilslutning til bus og S-tog. Du får alle oplysninger online, lige til at printe ud eller maile.

Du sparer dig selv for en masse besvær og har altid de nyeste oplysninger om planlagte togrejser ved hånden.

Vi hjælper dig med at finde frem
Rejseplanen.dk er nem at bruge. Du indtaster blot dine oplysninger i felterne ovenfor, og Rejseplanen finder derefter de relevante oplysninger for dine togrejser.

Kender du ikke den præcise adresse eller den rette station for dine togrejser, kan du nøjes med at indtaste de oplysninger, du har. Så får du automatisk en liste med forslag, og du skal så selv vælge den rette.

Når rejsen går til udlandet
Rejseplanen giver dig også en oversigt over togrejser til udlandet. Rejseplanen dækker togrejser i Sverige og størstedelen af Tyskland. Følg linket og læs mere om vores internationale rejseplan.

CMS leveret af SiteLoom