dk
DK
uk
UK
Mindre tekst
Større tekst

Indhold

Find din rejseplan her:

Fra:
Til:
Dato:
Kl.:

Find dine togtider online

Rejseplanen gør det nemt at finde togtider online. Rejseplanen giver dig både togtider og muligheder for se tilsluttende busser, s-tog og metro.

Rejseplanen gør det nemt og praktisk at finde togtider. I stedet for at være afhængig af at hente køreplaner på stationen, kan du her på Rejseplanen hurtigt få oplyst tider for tog, bus og anden offentlig transport herhjemme, i Sverige samt i det meste af Tyskland.

Specifik information om bestemte togafgange og buslinier finder du på Rejseplanen under sektionerne Afgange/ankomster og Bus & Tog. Vil du i gang med det samme og søge rejseinformation, så benyt funktionaliteten ovenfor.

Togplan præcis efter dit behov
Udfyld felterne med oplysninger om, hvor du rejser fra, og hvor du skal hen. Dernæst indtaster du et ønsket tidspunkt for ankomst eller afgang. Herefter giver Rejseplanen dig skræddersyede forslag til togtider, som er lige til at printe ud eller sende som mail.

Rejseplanen.dk har eksisteret siden 1998 og omfatter i dag bus -, metro - og togtider i hele landet. Du har også mulighed for at få oplyst forbindelser til busser, S-tog og Københavns Metro.

Er der lang vej til og fra bussen?
I løbet af 2006 er det desuden muligt at få oplyst rejseplanen fra hjemmeadressen helt frem til dit bestemmelsessted med angivelse af gå-afstand i hele landet. Her kan du læse mere om Rejseplanens adressedækning.

Rejseplanen.dk hjælper også med at finde togtider for togafgange i Sverige og størstedelen af Tyskland.Du kan læse mere om vores internationale rejseplan.

CMS leveret af SiteLoom